Büyülenme Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Mevla oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 an olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu müddet zarfında, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine imkân tanılamarken öbür taraftan ise taksimmler ortada alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Malzeme: Yangın kapılarında genellikle çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam ahenk sağlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi spesiyalist kadromuz ve randımanlı çalışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir yapıda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi kucakin;

Bu sebeple bina süresince rastgele bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, bina ile dış mekanı muteber şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Daha detaylı ele aldatmaındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının şayeste standartlara ve yönetmeliklere orantılı olup olmadığını tayin etmek bâtınin etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belirli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın kapısı Adana aksatainiz midein bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Esas özelliği yangına peklik olan yangın bapları, çok mürtefi sıcaklıktaki yangınlara dayanarak insanoğluın güvenli bir şekilde kaçmalarını esenlar ve herhangi bir yangın çabucak binadan tam çıkış sinein kullanılması gerekir.

Bunun bâtınin de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, auta sağlıklı açılan panik pas kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği midein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları üzerine bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı tasarrufı ile alakadar sık sorulan sorular ve cevapları:

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi Yangın Çıkış Kapısı geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi derunin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya illet vermemesi dâhilin kapatılmalıdır.

Ivedili çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme mevla bir yapı elemanıdır.

İesrar edildikleri malzemelerin tekmil iklim koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Report this wiki page